Úsměv tvůj

Úsměv tvůj

Anotace: Někdy usměv skrývá kouzlo všech kouzel

Ukaž svůj úsměv,
dva řádky bílé perletě.
Ukaž svůj úsměv,
nic krásnějšího na světě.
Ukaž svůj úsměv,
ve snech já znám jej nazpamět.
Ukaž svůj úsměv,
já nalezla jsem smyslu květ.
Ukaž svůj úsměv,
oheň vše teplem políbí.
Ukaž svůj úsměv,
neb zima se mi znelíbí.
Ukaž svůj úsměv,
něhu v tváři roztančíš.
Ukaž svůj úsměv,
nadechnout se nestačíš.
Ukaž svůj úsměv,
tma kouzlem světlo získává.
Ukaž svůj úsměv,
ta pravá chvíle nastává.
Autor Fenn, 07.07.2009
Přečteno 283x
Tipy 7
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, labuť, Mbonita, Churry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

škoda že se ten usměv nevidí,pěkné

20.07.2009 20:38:00 | Radek.oslov.Šafárik

Mám dnes příjemné úsměvné ráno...:o)

08.07.2009 07:53:00 | labuť

Kda´s zjistil,že jsem čerstvě bezzubá? "o) ST

07.07.2009 20:14:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí