Chaotická atrakce

Chaotická atrakce

Anotace: chudák, ten má smůlu:o(

Hadí hlava
ptačí zobák
lví hruď
leopardí ocas
koňská kopyta
***
je na mě strašný pohled
na tu nesourodou směs
údů a končetin
***
ve zlosti syčím na kolemjdoucí
zobu, co odpadne od ruky
vypínám hruď jako Někdo
stahuju ocas před bouří posměchu
ubíjím kopyty ty, co mají ze mě atrakci
fotí si mě, hází po mě kamení
abych upoutal jejich pozornost
***
nejsem hloupý
(bohužel)
Ten Co Mě Stvořil
moje tělo chaotičnosti
měl v úmyslu vytvořit
***
nejsem TAK chytrý
(opět bohužel)
abych pochopil,
že se na mě vydělávají
velké peníze
***
Atrakce!
Atrakce!!
ATRAKCE!!!
***
co z toho mám?
slávu?
***
trápení
to mám
Autor Tomáš Přidal, 07.07.2009
Přečteno 233x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí