Hollywoodská krása z plakátu

Hollywoodská krása z plakátu

Anotace: ...

Bary, kluby, velká pláž,
Praha,Brno, Hollywood,
Pár panáků na kuráž,
Hlavně když jseš very good.

Sukně mini, plavečky,
To je jejich arsenál,
Malé,krásné zadečky,
To aby ses chlape asi bál.

Hollywoodská krása z plákátůůů,
Na tebe mává,
Hollywoodská krása z plakátůůů.
Ti do hlavy brouka dává,
Hollywoodská krása z plakátůůů.
Není až tak zdravá,
Hollywoodská krása z plakátůůů,
Ta přeci není vůbec pravá.

Opálená sexy těla,
Plochá bříška,útlý pas,
každá fotka je tak skvělá,
Hollywood je plný krás.

Botox a prsní implantáty,
Trocha koksu, hodně make-upu,
Pěkný fotky na plakáty,
I´m sorry, já to asi nechápu.
Autor filion11, 07.07.2009
Přečteno 219x
Tipy 4
Poslední tipující: Arret, WAYWARD, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nojo,když hodně chlapů je blbejch,u holek je to stejný :)

07.07.2009 22:37:00 | WAYWARD

taky to nechápu..:-)
vždy dávám přednost přírodě:-))mužné:-)

07.07.2009 21:46:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí