Krása

Krása

Anotace: ...:(....

Krása svými třapečkami třásá
ale mě?
Mě jen srdce drásá..

Je to něco,co mi chybí.
Pro ucho zvuk bohulibý
Pro oko to,co se každému líbí.

Pro mě je to jen obtíž,
co mě táhne níž..
Níždo prázdnoty,samoty,
kde nacházím jen samé trampoty..:(
že život bez lásky
je jak prázdné klásky.

Proč ta povrchnost
ptám se
Vždyť krása jednou pomine
aspoň domnívám se..
Když však podívám se
krása má mnoho tváří..
Jedna odchází vinnou stáří
a ta druhá?
Ta druhá je většině kluků cizí..
je to tak s kterou se člověk rodí
a nikdy
nikdy nezmizí

Takový člověk prostě je
někdo se srdcem směje
a někdo se díví
jaktože se tak děje,
protože on to nedokáže,
i když mu to srdce káže..

Možná je krásný na povrchu,
ale nemůsí být pravda ani trochu,
že i uvnitř krásný je
a na nic si nehraje.

Krása chybí mi
tak proč otravovat se věcmi milými
když všechno pomíjí
i bolest přebolí
Život i láska
všechno jednou pomine
snad jen utěcha i pro mne!
Autor Kačennka, 07.07.2009
Přečteno 329x
Tipy 5
Poslední tipující: BERYL.K, Radek.oslov.Šafárik, BARBYE, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslíš? mám a jak.. nikdo mě nehce..

15.07.2009 21:52:00 | Kačennka

Kačí ta básnička je krásná ale moc smutná ;-) a to ty nemas zapotrebi ne ? ;-)

14.07.2009 20:37:00 | 16Petra16

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí