Rozparovač Jack

Rozparovač Jack

Anotace: ...snad z ní taky jednou bude piosenka...

V ranním tisku předčítám si,
Zprávu z které děsně mrazí,
Bylo nalezeno tělo
mladé dívky,
Bylo nahé bez přikrývky.

Dívka ležela v slepé ulici,
Kde pouliční lampy nesvítí,
Pod vlasy měla na líci,
vyškrábané zvláštní znamení.

Že ona není objetí poslední.
Že ona není objetí poslední.
Že ona není objetí poslední.
Že ona není objetí poslední.

Pánem temných uliček,
Je podle legendy rozparovač Jack,
Vybírá si
objeti podle krásy,
mlaďounké a nestoudné,
a pak je svým nožem bezmilosti probodne.

Nestačí mu,že jsou po smrti,
On je po smrti ještě rozčtvrtí,
Je to zrůda s lidskou podobou,
Zanechává strach a hrůzu za sebou.

Proč vybíjí si svůj hněv a vztek,
Ten hrůzostrašný rozparovač Jack,
Proč je bezúspěšná policejní snaha,
Dopadnout zrůdného vraha.

Tolik otázek nabízí se,
Avšak nikdo nedoví se,
Co že je to za člověka,
U něhož nachází smrt dívka křehká.

Pánem temných uliček,
Je podle legendy rozparovač Jack,
Vybírá si
objeti podle krásy,
mlaďounké a nestoudné,
a pak je svým nožem bezmilosti probodne.
Autor filion11, 08.07.2009
Přečteno 221x
Tipy 4
Poslední tipující: Arret, BARBYE, Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí