Černá růže

Černá růže

Anotace: :)

První kvítek symbolizuje naději,
která umírá jako poslední.
Druhý - moment, kdy se usměji,
snad nikdy nezevšední.

Vůně růže mi připomíná Tebe,
když dotýkáš se křídly nebe.
Tak krásná a nedosažitelná,
hříšně magicky kouzelná.

Trny připomínají zlé skutky,
nepříjemné situace a smutky,
které však Tvá velkolepost zastíní,
když nechám Tě ve váze v předsíni.

Symbolizuješ totiž sama sebe,
jak sníh zimu, která v rukou zebe.
Jsi jak motýl na saharské poušti,
tak jedinečná, jak vědci připouští…
Autor Wyrda, 08.07.2009
Přečteno 208x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, jedam, Mbonita, BARBYE, labuť, Gudula
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká.

08.07.2009 21:35:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí