bolavý

bolavý

Anotace: ..i takový je někdy život..

...

v ponuré šedi
zdejšího lesa
hladová vačice
bez hnutí číhá

chvilky raněné vyčkává
aby trhala
je v okamžení v cár

těžké je
tlamě hladové uniknout
když po krvi
lačná touží

snad jedinou nadějí
mohou nám
hřejivé paprsky být

co mezi temnými stíny
bestii
na chvíli oslepí

...
Autor chalcedon, 08.07.2009
Přečteno 287x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant, Flamy, Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí