Malíř

Malíř

Anotace: paletou barev okouzlený...

Obtisklý palec na paletě
tah štětce v šeru dívčích blůz
červánkům v mlze
jitřenku vyznal v pozdním létě
virtuóz pegasů a múz.

Sklo z rudých šípků krví podlil
přimíchal šmolku do potoků
světlo a stín
strniště ostrou břitvou holil
obnažil křivky dívčích boků.

Plačící hvězdu prostou šatů
skrz obzor tmy do plátna vkvetl
polední žár
vymanil z kutny černých mraků
když lásku srdce křídou četl.

Vím
proč občas smutně žije
to múzy opilé se vrátí
mu z říše fantazie…
Autor Buližník, 08.07.2009
Přečteno 231x
Tipy 12
Poslední tipující: denebrin, Nút, jedam, WAYWARD, Psavec, BARBYE, labuť, Gudula
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v šeru dívčích blůz...
malovat písmenky neumí jen tak leckdo..

11.07.2009 00:27:00 | Nút

...líbí moc,malování má obrovskou moc ST

08.07.2009 14:51:00 | WAYWARD

Krásná pro ranní probuzení
Paleta barev v rozednění

Duhové okouzlení

08.07.2009 08:35:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí