Už to chápu...

Už to chápu...

Anotace: po letním táboře

Už to chápu.
Už jsem to pochopila.
To tvá síla mě uzdravila
od pochyb.
Jak jenom mohla jsem být tak nejistá
tvoje láska je jako pojistka,
která chrání moji duši
před množstvím chyb
které ďáblovi tak sluší.

Cítím se jak mladý motýl.
prvosenka, první sníh.
Jsem průkopníkem svoji víry
on pomůže mi v potížích.
Autor klajusenka, 08.07.2009
Přečteno 230x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí