Divoženka

Divoženka

Anotace: Volné verše

Divoká

-nespoutaná-

ohněm přikrášlená

slečna,

divoženka

deštěm promáčená.

Úsměv,

co dává tušit

zlomyslnost.

Svět leží jí u nohou

bosých,

hrajících si na nevinnost...

Svedena

vůlí žít...

Svobodná

jak luční kvítek,

nádherná...

Malinami

zbarvenými

rtíky

se směje kapkám raní rosy,

co zmáčely jí cípy

rozevlátých šatů...

-Tančí-

pro potrhanou záclonu

mlhy,

ve vlasech kopretinu,

-loučí-

se se s stříbrnou lunou,

co odchází,

už je nekdě v dáli...

jen její obrys ještě chvíli

bude dlít na jasné obloze...
Autor Astral Lilith, 08.07.2009
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vítej na Literu :-)

10.07.2009 21:57:00 | WAYWARD

Moc hezká

09.07.2009 11:00:00 | Markéta Hl.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí