chtěl bych bejt nocí

chtěl bych bejt nocí

Anotace: narychlo a evě

chtěl bych bejt nocí
s těma tmavejma rukama
z černýho sametu
s odbíjeným životem
se smutkem odloženým
na velký a malý ručičce
bejt dekou milencům
sešitou z touhy stínů
azylem nepřanejch lásek
tichých polibků
černou tabulí brajlovýmu písmu
horkejch rtů
a hebkejch bříšek prstů milenců
kofeinem únavy, divadlem snů
malou uličkou s mokrou dlažbou
a mrtvou lampou
s ozvěnou podpatků,vystrašenejch srdcí

chtěl bych bejt nocí
mít její velký ruce…
Autor kulishak, 05.11.2005
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost dobrý přání! Máš pěkné slovní obraty.

07.11.2005 14:45:00 | Krtica

líbí, hlavně ten kofejn únavy, zajímavé přirovnání

06.11.2005 10:46:00 | Kubino 2

nechtěl bys toho málo:) jen co je pravda:)

05.11.2005 22:10:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí