Samota

Samota

Anotace: co s ní...

Nahmatal jsem v tmách prázdnotu
měl jsem jí plné dlaně
z ní upředl jsem samotu
a nabídl jí rámě.

Ta dáma steskem dusivá
zlé měla pochopení
že člověk sám rád nebývá
všem zakázala snění.

Ustlala lože na smutku
bolestí radost léčí
oddala slzy zármutku
s neskonalou péčí.

Pak zasmála se bezzubě
a chtěla i mé boty
tak snad abych jí propustil
zas vrátil do prázdnoty…
Autor Buližník, 08.07.2009
Přečteno 239x
Tipy 10
Poslední tipující: denebrin, Nút, Psavec, Mbonita, jedam, labuť, T-Mac, CorrimsonTom
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a možná stačí
protřít oči..
a vzbudit se
aby ses rozhlédl
kolem sebe...

*

11.07.2009 00:25:00 | Nút

Okamžitý zákaz vstupu.

08.07.2009 21:28:00 | Psavec

Správně... otevřít, vyhodit, zavřít a příště nevpustit! :o)

08.07.2009 17:53:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí