parodie lásky

parodie lásky

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=G9tIj-MYtm8

těla leštěná světy dvou lidí
roznášejí úsměvy

do kapes nebe kde schovává
závistivce

jídlo

antikoncepci a jiné
posměšky zarámované pyšnidly

jakoby na prodej
ne vždy bezúročné

tančí v barvách které svádí
jakoby za ně

a jediným hříchem už není

mlčet o tom

zbabělcovo přání v pohledu
modlitby nemilovaného

(to se nás netýká
škoda

tak tedy
svlíkej…)
Autor Srdečnice Prázdnopochvá, 08.07.2009
Přečteno 445x
Tipy 10
Poslední tipující: Noc17, Zambie, slečna.závist, Juan Francesco de Faro, kikis, enigman, labuť, jedam, v.hercik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí