Zagreus II

Zagreus II

Anotace: ...

Vím co chci,
Tak proč se neposlouchám,
Proč ovládají mě smysly,
Touhy, rozkoše

Proč chtíč zaslepil mi oči
A já chci ovládnout
Tebe
Sám v sobě hledajícího
Smrtonoše.

Dne se hraje:
Destruktivní vztah oboustranný
Já dirigent
a on
Kakofonie.
Autor Ja-Mijina, 08.07.2009
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: Gregy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak jsme na tom tak trochu stejně. I když... ten konec mi trochu etekl...

08.07.2009 22:43:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí