film

film

Anotace: ................takova trochu po "bukowsku" kdyz si to tak ted ctu....................

svůj odraz zatracuješ
pliveš si do tváře

VLASTNĚ SE MILUJEŠ

a nedokážeš to popsat
nechceš nahlížet do svý hlavy
ten zmatek tě zabíjí

čekáš až se v tobě narodí něco lepšího
něco, co by stálo za uznání
toužíš po reflektorech a po vůni drahých doutníků

a mezitím jen píšeš vzkazy na zrcadlo,
který nikdo nečte
motáš se ve spleti ulic a nenacházíš nic novýho
karty jsou rozdaný
a ty se svýma sakra nejsi spokojenej

posloucháš moudra těch chytráků okolo
a směješ se jim do ksichtu
sám hledáš slova

sleduješ lidi v autobuse
feťáky v parku
a přijde ti to všechno dohromady zajímavý
chtěl bys o tom natočit film

jenže lidi tohle nezajímá
nebaví je záběry na jednu věc, delší než tři sekundy

nesnesou když musí přemejšlet
Autor mattoni.uz.neni, 08.07.2009
Přečteno 256x
Tipy 14
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, slečna.závist, embryo v hlave, stmivani.na.lepsi.casy, Psavec, bejbyyyy, 6thSun, Bíša, enigman
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to ale nikdo nenatočí...dobrý namět.

11.08.2009 14:08:00 | Radek.oslov.Šafárik

hodne hodne hodne dobryy

18.07.2009 21:40:00 | Layla.

jo... mas pravdu, je to po bukowsku... ale me se to tak zamlouva..

09.07.2009 21:17:00 | stmivani.na.lepsi.casy

a někdy přemýšlí zas moc...

08.07.2009 23:50:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí