Miluji a nenávidím

Miluji a nenávidím

Anotace: o životě

Miluji a nenávidím,
mám ráda život a přece se za něj stydím.
Jsem v hloubi duše slabá a silná jenom vypadám,
nevyznám se sama v sobě, jako růže uvadám.
V zoufalství člověk hledá klid,
je krásné snít a už se nevzbudit.
V krutou pravdu se život mění,
po každém dalším probuzení.
Láska v závislost, strach v žárlivost,
srdce v kamení-špatné znamení.
Štěstí se stává o život bojem,
není už skutečné, je to jen dojem.
Ztrácím svou hrdost, kterou jsem měla,
brána víry v samu sebe se uzavřela.
Něco v těle hrozně bolí něco v těle píchá,
miluji a nenávidím a špatně se mi dýchá.
Štěstí rozplývá se jako kapka slzy,
světlo naděje v dáli zmizí.
Autor lvíče, 08.07.2009
Přečteno 328x
Tipy 8
Poslední tipující: Zasr. romantik, Agniezka, hašlerka, Xindy, Markéta Hl., WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vítej v modru

16.08.2009 23:34:00 | hašlerka

ano ano, vítej u Nás...;o)

04.08.2009 15:21:00 | Agniezka

...vítej na Literu :-)

09.07.2009 00:35:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí