Srdce v bitevním poli

Srdce v bitevním poli

Anotace: láska,boj a láska,nakonec smrt pro lásku k vlasti

9.2.2009 23:50

Srdce v bitevním poli

Co říct Ti mám
neboť jen Tebe
lásko mám ve svém
srdci zamčenou
svojí něhou nedotčenou

Mé srdce krvácí
do boje
jsem musel jít
Tebe tu nechat
cit a lásku
v boji vyměnit

V hlavě Tebe nemít
sic bys mě zabila
myšlenky čisté musí být
na boj a smrt jít
připravený

Přesto že na Tebe
zapomínám v mysli
své Tě nemám
neboť jsem Tě už
pohřbil v boji
po první střelné ráně
jež mě přizabila

Však mé srdce krvácí
a prahne jen po Tobě
od okamžiku co jsem
do války odešel

Lásko domů
už se nevrátím
neboť cítím smrt
jak mě rve na kousky

V bitevním poli
k zemi padám
mé srdce však řve
ústy svými naposled
vykřikuji poslední slova
Lásko srdcem Tě miluji promiň
Autor JarekBrnoCz, 09.07.2009
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, Gudula
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasne verse laska s nami zije a take umira.

16.07.2009 20:25:00 | carodejka

..nač omlouvat se za lásku žhnoucí-která Tě uvnitř spaluje

09.07.2009 10:50:00 | Tacca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí