o životě...

o životě...

Anotace: život není jen černobílý...

projit těžkou zkouškou
nekončí vždy vítězstvím...
zkrýt se černou rouškou
patří pouze nešťastným...

stát pod velkou bouřkou
není jenom bláznovství...
problémy co koušou
se nikdy nerozhostí...

máme málo radosti
převládaj v nás starosti...
máme mnoho lítosti
rodí se tak slabosti...

není jen černá a bílá
není pouze noc a den...
kolik vecí se naskýtá
není krásný jenom sen...
Autor Linda Etschyick, 09.07.2009
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravda, někdy může být jenom černý třeba

10.07.2009 20:11:00 | zlomený a nanicovatý -__-

Máš pravdu, život musí být barevný a pak je krásný...

09.07.2009 08:54:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí