Tvůj den

Tvůj den

Anotace: Přání kamarádce

Dnes je tvůj den
Dnes ty jsi ta princezna v šatech krásných
Ať splní se Ti i ten nejtroufalejší sen
Přeji Ti touto básní

Užij si tu dnešní chvíli
Se slzami dojetí
Od maminek, od rodiny
Ať šťastná jsi v jeho objetí

Ať Ti chutná život, tak jako mě pralinky
To Ti vážně přeji od srdce
Krásnou budoucnost, krásné vzpomínky
Dnes Vám prstýnky, ozdobí ruce

Věř, ty budeš navždycky
Do mého srdce patřit
Neplakat, je pro mě úkol nadlický
Když mohu Tebe, krásná nevěsto, tak šťastnou spatřit

Přeji Vám spoustu lásky a vášně
Dnes dáme si svatební koláčky
Utíká to rychle strašně
Už jsme velký holky, ne ty najivní školačky...
Autor Gudula, 09.07.2009
Přečteno 205x
Tipy 6
Poslední tipující: Házté, labuť, WAYWARD, Kapka, Markéta Hl., bejbyyyy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí