Slapy 2009 aneb VZPOMÍNKOVÁ PANSKÁ

Slapy 2009 aneb VZPOMÍNKOVÁ PANSKÁ

Anotace: Co napsat..

Stejné místo
-jako loni-
jen nálada
krapet jinačí.

Stejná chatka
-stejní lidi-
a ticho!
S vínem růžovým..

Stejný výhled
-na ty skály-
a hřiště kypící
životem.

V hlavě znící
písnička neurčitá
-nánaná nana
nánaná nana
nánaná nana
nana ná..-

Pro mé oči
a jejich tváře
víkend spolu
ztrávený.

Odcizenost.

Před vším,
před starým světem,
před starými lidmi
-žijeme vzpomínkami

***
Ale bylo to fajn. Děkuji Vám všem za přijetí, díky za ten víkend, díky za Vás.
Třeba za rok.. naviděnou...
Autor *whatsoever*, 09.07.2009
Přečteno 262x
Tipy 3
Poslední tipující: Alex Foster, Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí