Rakovina

Rakovina

Anotace: 9.7.2009 - 5:00 ráno

Rakovina -
jako facka na tvář
když už si myslíš
že lidé přece jen
jsou možná nesmrtelní.

Jako pád z letadla
a ty víš
žes zapomněl si padák
tak jen doufáš
že spadneš do měkkého.

Rakovina
jako sprosté slovo,
ortel smrti
který křičí:
"máš to sečtěný!"

Do prdele s rakovinou
vzala mi už jeho
tak jaktože teď
brousí si zuby na ni,
je to nenasytná mrcha
co chce žrát.

Tak hoďte jí někdo
nějakou oběť
dejte jí třeba celý svět
jen ať nebere si
Je.

Rakovina
slovo co nechci vyslovit
nechci ho ani slyšet
chci ještě chvíli doufat
že mí lidé jsou nesmrtelní.
Autor Jahudka167, 09.07.2009
Přečteno 289x
Tipy 8
Poslední tipující: susana načeva, Bíša, Psavec, Flamy, Mbonita, labuť, WAYWARD, m-maybe
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednou tam musíme všichni,můžeme i safra tvrdě a hrdě bojovat..a užívat toho mála,co ještě v životě máme.Hlavně se předčastně nepoddat:-)Dobře ti,mnoho zdarů,prosím!

23.12.2009 22:29:00 | susana načeva

Znám to...

17.11.2009 20:56:00 | Bíša

Je to mrcha, ale vyhrát se nad ní dá!

09.07.2009 15:00:00 | labuť

...je to svině,můžu o tom povídat,ale nesmím se dát

09.07.2009 14:55:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí