Pravda rodí

Pravda rodí

Anotace: ...........

Pravda rodí

V pohodě jsem!
Motám se kolem lží
Jež nenávist plodí
Závist sílí….

Chci zas v tobě spát
A ty se šklebíš
Na celý kolo
Se řehtáš
A tím mě školíš….
Strašně mi škodíš….

Vím, pravda rodí !
A ptám se.
Co plodí ??
Jaké ovoce,
Nebo jen onuce ?
Všeho moc, škodí !

Už nejsem v poho.
Hledám, kdo z koho!
Hádám se s katem
Chci být knězem.

Rozhádán svědomí
Nervózní život si kořením
Žal nesu hrdě
Dopadnu tvrdě !

Zbytky sil seberu
Nechci být za poseru
Odvahu, odvahu.
Hochu, odvahu!
Autor v.hercik, 09.07.2009
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí