/Anti/stresová.....

/Anti/stresová.....

Anotace: jestli my se z toho někdy vůbec dostanem....:P:)

pluju si takhle

na flašce abnormálního stresu...

200 lidí určuje směr

a já jsem jejich kormidelníkem ...


Plujem do stanice Antistres..
stávkovat nás nebaví ..


je vedro
a tak se svlíkáme do utopie...

reálno se sebevraždí
na víčku od falešný Coca-coly....

cesta tam je fešná
a nevděčná ...

/nikdy nevíš kde se ztratíš/

šišky z listnáče nám razej cestu

se žárovkou v ruce vidíme zase o něco dál ....


Blížíme se ke stanici Antistres

a protože je krize.......


Ta stanice

dávno
...............................neexistuje!!!



Nejspíš se brzo zblázníme....
Autor Woski, 09.07.2009
Přečteno 280x
Tipy 7
Poslední tipující: jvacl, Nussichoco, roztoč_v_mé_hlavě, Bíša, divoska_jaja, démon zatracení
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To vypadá na nedoceněnou básnířku:-) ...Antistres by se samtajms šiknul:D

20.07.2009 12:46:00 | démon zatracení

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí