Vemte mě

Vemte mě

Anotace: Kamkoli vás napadne...

Hlubiny tmavých tunelů s vlastní představou
Stát na okraji stínů, čekat, až slunce zalezou
Snění cizích snů s poloviční cenou
Z protáhlých dnů mít hodinu krátkou

Neodpovím, ale chci svámi splatit dluh slunci
Zpomalím pád do ohně na popelovým dně, vemte mě
Neprozradím, naše tajemství světla se stydí
Nestřílím, setřu krev na mě, jen tak bezohledně, vemte mě

Slabiny mrtvých andělů v čelistích zůstanou
Brát na přáni splínů, chápat co knám dovezou
Bdění na bezkrajích balkonů s netradiční ženou
Ze všech synů, být jedinou dcerou
Autor P.P.S., 09.07.2009
Přečteno 305x
Tipy 16
Poslední tipující: zelená víla, carodejka, Miroslav Možný, Lilly Lightová, micátko, WAYWARD, Bíša, bejbyyyy, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle mě opravdu zaujalo. Nejvíce mě upoutalo toto: "Slabiny mrtvých andělů v čelistích zůstanou" to je skvěle napsané. Dávám supertip.

16.08.2009 10:55:00 | Lilly Lightová

to je dobré...připománá mi to něco...Něco...ST

15.07.2009 12:20:00 | micátko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí