PLÁŽOVÝ HOŠI

PLÁŽOVÝ HOŠI

Anotace: DO KAMPANÍ PŘEDVOLEBNÍCH CPOU STATNI PRACHY A MAJ HRACHY JESTLI JEŠTĚ ZŮSTANOU U KORYTA A TO JE DOBŘE JE TŘEBA UĎELAT ZMĚNU UŽ JE OD NICH NAŠE ZEMĚ DOSTI ZRYTA

PLÁŽOVÝ HOŠI
Spravit potřebujou si reputaci
ve vzduchu cítí demonstraci!!
To jejich plážový oblečení
nezmění lidu dojem
že občan ČESKÝ stal se strojem!!
Strojem který ať už nemůže
a skřípá
politik ho jenom před volbami vítá!!
Každý stroj!!
má svou výdrž záruční dobu!!
v LIDSKÝCH OČÍCH
je vidět cejtit zlobu!!
Vydrželi přece 20 let
zapáchlé demokracie!!
i horší dobu.
Těla jejich postupem času !!
do hrobu padají
a stále ty svý maskoty vítají!!
NEPOUČILI SE!!
z předešlé žumpy
a stále!!
volí stejný lumpy!!
TY už pronásledují!! je
v cizí zemi
na svých BILBORDECH
politika jejich o stejných akordech.
to JSOU TY KLUCI!!
ze sluné pláže
politika jejich stejná ráže!!
Pak se diví!!
že ponich občan vajíčka hází!!
POLITIKŮM!!
POKORA schází
Autor pepa čech, 09.07.2009
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí