ESKORTNÍ SPOLEČNICE

ESKORTNÍ SPOLEČNICE

Anotace: JE TO BÁSEŇ O LÁSCE NA INZERÁT

ESKORTNÍ SPOLEČNICE
VOLÁM eskortní službu!!
V nabídce maj anál kuřbu!!
ANO ozvalo se z telefonu
vybral jste si slečnu MADONU!!
Jaký máte choutky!!
Mám tu železa proutky.
Vem to všechno děvče!!!
kouřit můžeš v kleče.
TAK v šest!! práci čest.
Už je šest ozývá se zvonek na domě,
otevírám dveře MADONĚ!!
MADONA!!
ZVEDÁ mi můj puls
moje oči hledaj kurs
kam se dřív bořit!!
Mám se dvořit!!
Odhazuje vše !!
je tu náhá v celé kráse
ŠEDESÁT v pase!!
Vlasy dlouhý blond
ta vyždíme!!
můj fond
Autor pepa čech, 09.07.2009
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí