Poprava

Poprava

Anotace: ...

Točí se točí,
jak vír na vodě.
A něco končí
na vzdor té pohodě.

Myslím a nevím,
co měl bych si přát.
Snad jednou povím,
jak měl jsem tě rád.

A přesto teď ruka
s pistolí čeká.
Budou to muka,
však hlína je měkká.

Živote tys plný hoře,
leč sladký jak sen.
Teď už vím dobře,
jak tebe miloval jsem.

Strach se mi plíží
pomalu v mysli.
Víčka se klíží,
dochází kyslík.

Popravili mě,
já nevím zač.
Zase se sejdem,
tak už neplač.
Autor Arret, 09.07.2009
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: filion11
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí