Pavlač

Pavlač

Anotace: ..

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Krev skapává mi z dlaně do pavoučí sítě,
stříbrné nitky zdobí rubíny zoufalství.
Směji se jak bázlivé dítě,
schovávám se za své vandalství.

Vzpomínky obklíčily mou duši z mramoru,
svět se ještě stále otáčí.
Poslední naději rozdrolím do čaje netvoru,
ať vidí to ty klepny na polorozpadlé pavlači!
Autor Satha, 10.07.2009
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: Kamil Princ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí