Předpůlnoční

Předpůlnoční

Anotace: "Nejsem nepořádná. Jen mám někdy pocit, že věci v mém bytě si žijí naprosto samovolně a já tam chodím jen přespat."

Piano hraje

bez skladatele

až k s m í c h u

žalostný part.

V slzách

rozesmátého pláče,

obuta do čených bot

-se žlutými tkaničkami-

procházím se bílým sněhem,

kde zůstávají otisky,

jak písmenka v knize mysli,

čtena přes mléčná skla

zasazena v černých obroučkách.


Černá dáma se přesunula do levého rohu,

docela bez mého vědomí...

Tak jsem si nalila mlíko s troškou medu,

tak to je určitě jen sen...

-já totiž mlíko nerada!-


Vítej zpět z reality!

Pověděl můj stín,

co se objevil,

když se rozsvítila lampička na nočním stolku...
Autor Astral Lilith, 10.07.2009
Přečteno 254x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, kikis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky se nerada vážu k domovu. Je to hezká hříčka slov, myšlenek, zapojující představivost do děje. FAjn.

10.07.2009 19:14:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí