Ospalá

Ospalá

Anotace: Opět volné verše...

Už zase přitáhla noc,

večer promarněný čekáním

na nic.

Kočka mi škrábe na dveře..

Dnes ji nelítostně odmítám,

ani nevím proč..

Utahané prstíky, propsané do bdění

začínají protestovat...

...mám na ně vztek!

Nebo ony na mě?

Raději jdu zapomenout na dnešní den,

umřít sama v sobě...

..ráno se zas narodím,

jak růžové poupě,

...přesto se stejně zataženými závěsy

-vyhlídek na lepší budoucnost...
Autor Astral Lilith, 10.07.2009
Přečteno 253x
Tipy 5
Poslední tipující: WAYWARD, SadLily, kikis, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám tyhle večery... mučivě krásné svou prádností.

10.07.2009 19:11:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí