Jdu si pro tebe

Jdu si pro tebe

Anotace: Jdu si pro tebe...

Od okamžiku,
kdy tohle začneš číst.
Budeš panáčku,
svobodu chviličku mít.

Jdu si totiž pro tebe.
Nikdo ti nepomůže.
Je to moc zlé pro tebe.
Jsi bezmocný. Jak kůže.

Stejně jako ono,
tak i ty tu děláš
velikánský hovno.
Bordel nám tu děláš.

To rád nemám.
Na tě si počkám.
Pěstí ti dám.
Naposled ti zamávám.

Odvedu tě do temnoty.
Kde budou samé střípky.
Budeš se tam válet nahý.
Až na kost opařený.

Celé to nahrajeme.
Na internet to dáme.
Pak to rodině pošleme.
Úplně tě znemožníme.

Umírat pomalu a jistě budeš.
Po tomhle textu v klidu neusneš.
Do hrobu hnedka půjdeš.
Na vše krásné rychle zapomeneš.

Mé jméno jest…
…policejný systém.
Autor James Tony, 11.07.2009
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí