Autor-myšlenky mé

Autor-myšlenky mé

Anotace: život je boj se smrtí

7.2.2009 13:15

Autor-myšlenky mé

Nevím co děje se
má mysl chvěje se
myšlenky mé jiné jsou
kam míří to jen
srdce mé ví
a má mysl jiná je
smutná a potemnělá
okolí své vnímám více
nežli obvykle
hranice má se posunula
o kousek blíže
k tomu co v mysli
a hlavě mé se honí obvykle
je těžké vzdorovat
nebaví mě tu pořád být
leč mám život rád
cosi mě svírá
a říká notak už jdi
vrať se tam natu cestu
kde jsi skončil naposled
a už se rozhodni
nenechej mě čekat déle
přestaň už vzdorovat

Autor-poznámka

Je lehké odejít,ale žít je těžší
chci smrt téže i žít přesto se
pořád bráním ikdyž k smrti je blíž
jsem takový a jiný už nebudu
vážím si života který mě jen
klame a na kolena dává
přesto se nevzdávám....
Autor JarekBrnoCz, 11.07.2009
Přečteno 217x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Laska Ti vzdy pomuze zase vstat.

16.07.2009 20:29:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí