Pod stromom

Pod stromom

Anotace: Milujem ťa

Sbírka: Moja

Myslím na tvoj úsmev,
myslím na tvoj hlas,
tvoju vôňu cítiť zas a zas.

Po tebe túžim či chodím, či si líham,
o tvojej láske stále snívam.

Len teba musím stále mať,
bozkami ťa krásne zohrievať.

Túžim ťa uniesť, túžim ťa mať,
s tvojou krásnou vôňou sa milovať.
Autor xpepax, 11.07.2009
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Hloupá Květinka, Veru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezounky napsana basnicka...takovy nezny ja neumim -

11.07.2009 08:30:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí