Vzpomínky jsou.....

Vzpomínky jsou.....

Anotace: ještě pořád.....

Vzpominky jsou jako zběsilé
věčně křičí a jsou jako opilé
krajina hledá svůj dech
ztrácí se na křídlech
noci která zdá se dlouhá
jako ta věčná touha
nutí jen hledat naděje
co nikdy neroztaje
ne řekne zle je
teplo se v těle rozleje
když už vchází Slunce
nová chvíle co ztratila
tak to jsou konce
a jen ty a jen tvoje kroky
Vzpomínky jsou jako zběsilé
jsou v přesile
příjde Tvoje chvíle
zase budeš pít
a pak žít a pak žít
a jen ty a jen ty
vzpomínky zběsilé
Autor Radek.oslov.Šafárik, 11.07.2009
Přečteno 292x
Tipy 32
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, Juraj Hrom, labuť, Mbonita, NikitaNikaT., střelkyně1, Tacca, Markéta Hl., padající do neznáma, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká...*:)

10.03.2010 14:57:00 | PIPSQUEAK

Pěkné...

12.07.2009 16:07:00 | NikitaNikaT.

všichni máme nějaké...těm neutečeme!:o))

12.07.2009 10:56:00 | střelkyně1

Chce to jiné vzponínky, určitě jsou někde zastrčené.

11.07.2009 19:23:00 | Psavec

A co tak vybrat jiné vzpomínky-příjemné,milé.

11.07.2009 18:15:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí