To "své"

To "své"

Anotace: laciné sakryš... ale mně se to líbí

Není úniku bez boje,
není cest bez kamení,
každý nosí si to svoje,
na rukou, či rameni.

Svět má tváří miliony,
ty miliony lidé jsou,
v tom světě postaví si domy,
kam si to "své" odnesou.

Ruce si v domě nepodají,
hřbety si neohnou,
raději to "své" rozprodají,
ale tělem nepohnou.

Medvěda pro kus kůže,
pro peníze člověka,
zabiji a nikdo nepomůže,
toť pravda odvěká.

Pro sebe hromadu,
jinému vůbec nic,
jít z domu do hradu,
ze stovky na tisíc.

Sladcí jsme k lepšímu,
velkou máme píli,
kyselí jsme na spodinu,
i když jsme jí byli.

Snadná jsme návnada,
snadný jsme cíl,
za sňůrky nás tahá,
kdo nás polapil.
Autor andrea.milous, 11.07.2009
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: Xindy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí