Miluji tě k zabití...

Miluji tě k zabití...

Anotace: Tuhle báseň nepoužívejte!!! Jen tak pro zábavu si jí přečtěte...

Sbírka: Básně

Když tě vidím,
oči mi slzí,
protože vím,
že tvá krása ulpí,
až ti tvá ňadra okusí nůž,
tak tě zahraná služba vyzvedne,
na pitevní stůl,
protože tvá krása mě zabijí,
ale tvá krásná smrt mě nasytí,
a těším se, až po tvém břichu bude téct rudá krev,
ikdyž s tebou mě nebavil svět,
nikdy se krása nevyplácí,
protože je k sežrání.
Autor Strike, 11.07.2009
Přečteno 377x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky jsi basen napsal, ted vim ze opravdu milujes.

12.07.2009 16:29:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí