JEDNOU

JEDNOU

Anotace: popisuje život jaký žijem otázkou je kde je bůh satan už sedí v parlamentu

JEDNOU
Jednou se snažíme žít život plnými doušky,
osud chystá nám zkoušky.
Uštědřuje facky!!
hází pod nohy klacky.
Na nebi létají ptáci!!
Lidi dřou v práci,
aby mohli zaplatit daně!!
Zaopatřit rodiny,
do úmoru dřou hodiny.
Vráceno jim to malým platem!!
JSME demokratickým státem?
Poslanci nejdou dolů s platy,
zvolili jsme KATY!!
Vyšší jsou ztráty než zisk,
poslanci chtějí ať držíme pysk.
Zatím se to daří,
a občan ten se smaží.
Může být zamračen vztekle ,
mejdany pořádaj v pekle.
A kde je BŮH!!
Vládne mu temný kruh.
PRO občany tvořen z pastí!!
V očích lidí klíče chrastí.
JEDNOU doufám přijde doba,
kdy bude brána vážně chudoba!!
LIDÉ v ulicích měst ,
zpátky vrátí se ČEST !!
TO mé PŘÁNÍ !!
ZATÍM jen temná strana k mání!!!
Autor pepa čech, 11.07.2009
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: Xindy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohužel pravdivý... ale jinde jsou na tom i hůř.

11.07.2009 22:39:00 | Xindy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí