LÁSKA

LÁSKA

Anotace: A SNÍ SPOJENE PROBLÉMY

LÁSKA
OTEVÍRÁ naši duši!!
Slyšíš ji jak bije?
V mnoha srdcích žije.
Umí rozpoutat oheň,vášeň ,chlad,
kde kdo z ní na kolena pad.
Ohnivá umí rozpoutat peklo,
s láskou cítí člověk teplo.
LÁSKA srdce motor!!
Tvrdí nejeden doktor.
Jak o ni člověk pečuje ,
má ten nejkrásnější svět.
Jak ji neopětuje,
uvadá ten květ.
NĚKTERÁ!!!
prodává se v barvách naleštěných kovů!!
OTÁZKOU JE:
JE konec opravdových lovů??
TOŤ jen srdce ví!!
DOUFÁM že až příjde její čas,
dobře napoví!!
Autor pepa čech, 11.07.2009
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí