Druhá II. (Před spaním o síle přitažlivosti)

Druhá II. (Před spaním o síle přitažlivosti)

Anotace: ...ještě za časů toho "euforického snu"... může být tak...tři měsíce stará...

Struna není tolik pružná.
Když stahuje hrdlo.
A já ji napínám.
Co mě to popadlo?
Jsi na mě sám.
A struna je napnutá.
Takovou sílu nezvládám,
Sílu přitažlivosti.
Přitahuje magnet strunu?
Struna je napnutá.
A já jenom trnu,
kdy vyletí.
Frrr.
A omotá magnet silou,
ne jen tak ledabylou.
Stane se obětí
magnetického objetí.
A kdo za to může?
Byla přece nevinná,
ta struna.
A on jakbysmet.
Copak může za to,
že je magnet?
Všechno zamítnuto.
Ten kdo je tak blízko dal,
snad by se teď smál…
Anebo ne?
Kdo a proč to udělal?
A copak to jedno není?
Je čas mého drogového snění.
Přečteno 220x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí