DEN

DEN

Anotace: ....

Červená-žlutá-modrá-bílá -
začíná odpočet nočního ticha.
Pohledy na pole plné klasu
výhledy na nebe zalité v jasu
v kvádru se ukrývá hrobové ticho.

Tajemná hmota vesmíru
neviditelná síla žití
nekonečno bílích poutníků

Energie proudí tělem
ruce,nohy,kolem stehen
směrem přímo tam kde bolí.

Pokojně ve stáji čeká oř
znavený jezdec kráčí ránem
brzy se setká sluha s pánem.


-kroky-
Autor kroky, 12.07.2009
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí