v perinách času

v perinách času

Anotace: len taká myšlienka..

toľko citov človek v sebe má,
koľko krát sa v sebe nepozná,
jak búrka či víchor v myšlienkách,
zaspávajú v perinách času.

a vstanú..
vstanú až príde nemý letmý úsmev,
aj mŕtve kvety zo zeme ožijú,
a s láskou na perách vstanú..

a budu opeť rásť,
až radosť pri dverách bude stáť,
a zaklope raz-zas..

klop klop klop.....

už?

vítaš ma
s novým dňom,
s ránom,
a ja mám znovu chuť,
podľahnuť svojím snom..
Autor bejbyyyy, 12.07.2009
Přečteno 316x
Tipy 20
Poslední tipující: strawbery, fab four, Juraj Hrom, Isquieasuus, labuť, Gudula, Psavec, Bíša, Mbonita, RED-and-WHITE, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no tie periny času sú dosť dobré, kde sa dajú kúpiť? ST

15.07.2009 23:24:00 | Juraj Hrom

neznam te presto tve basne mam moc rad...

12.07.2009 20:12:00 | RED-and-WHITE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí