Nech mě jít

Nech mě jít

Anotace: náhodou jsem ji našla, ale už je o dávno co jsem ji psala

Proč už nenecháš mě být?
Pochop mohl si mě mít,
avšak zkazil sis to sám!.
Neměl jsi mi lhát,
skutečnou pravdu mi najevo dát.
Teď už je pozdě něco napravovat!
Už mám svůj život
a ty do něj nepatříš.¨
Mohl jsi a taky patřil jsi.
Avšak pošlapal sis své štěstí
svou prolhaností.
Tak už mě nech v klidu jít¨
pochop chci s jiným být
s ním svůj život žít!
Tak odejdi z mé paměti
zkoušet jinam tvé praktiky
ohavné a prolhané.
Autor havlza, 12.07.2009
Přečteno 314x
Tipy 5
Poslední tipující: Veru, PrinceznaHeliovýchbalonků, sestra-konec, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...

14.07.2009 14:26:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí