ani nevim

ani nevim

Anotace: Prostě myšlenky

Jsem milá a na všechny se směji,
nikdo však nevidí,že prázdnotou v srdci zeji.
Vždy úsměv na rtech mám a štastná všem připadám,
jenže já smutek v sobě nosívám a uvnitř sebe tzv.uvadám.

Proč život a láska,jsou tak,bolestivý?
proč lidé okolo nás,tak pomsty chtivý?
proč růžové barvy není víc na zemi?
Bylo by to krásné.....VĚŘTE MI...
Autor majamaya, 12.07.2009
Přečteno 253x
Tipy 6
Poslední tipující: zena, Květka Š., T-Mac, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zase bude dobře,
jedna láska skončí
přijde druhá,lepší...

12.07.2009 22:41:00 | Květka Š.

To už je lepší přístup nežli v té předchozí, skládám hold..

12.07.2009 22:11:00 | T-Mac

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí