Okno

Okno

Anotace: Nerozhodná a milující

Zavíráš okno abys mě neviděla
Však přes sklo vidíš vše
Zavřít ho se nedaří
ale jednou se to podaří
Vidíš mě ale okno dokořán neotevřeš,
Nechceš mě vyslechnout,
nechceš se usmát, chápu tě

Tak proč ho nezavřeš a kličkou neotočíš,
Jen koukáš a mlčíš
Mlčíš a oči máš unavené,
Rozmazaná řasenka tě nezdobí
Ruce máš už vysílené
jak se snažíš okno zavřít
Tak ho otevři a nebo otoč kličkou navždy.
Autor Adik121, 12.07.2009
Přečteno 206x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí