Bez názvu

Bez názvu

Anotace: Protože jmen je příliš mnoho, ale místo pro člověka žádné

Pokřiky tajemných div
trhají hedvábí a dům
jenž jejich prsy hřál
dnes už nestojí.

Dlážděné pastviny
skryjí své poklady čistým
co neváží si tepla neřesti
a kámen v srdci jim tvrdne.

Nejsou to lucerny
co smrdí zkažeností
ale touha a závist,
co nedají spát.

Pár ztrhaných prsů,
jež dítě nenapojí
tak hraje v špíně hru
co pravidla má od nás.

Pijte a hodujte,
protože mrtví už nebudete
vždyť pohleďte do tváří,
které lakotným chtíčem zabíjíte.
Autor Demedalex, 13.07.2009
Přečteno 242x
Tipy 7
Poslední tipující: Koskenkorva, Bíša, sophia92, Gudula, hanele m., ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co? příliš mnoho co!

12.08.2009 23:55:00 | Maro Deives

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí