Touha

Touha

Anotace: co jsem viděl před 10lety, když jsem omdlel

Zahalené město,
město v mlze
hlídka před branami,
zahalena v siluetu tajemnou,
spílá mi
že dovnitř se dostanu pouze se šálou
a tak ve frontě u vstupu
nové šaty vyměním za malé boty
pro nové boty měním své zdravé nehty
nehty za mé pevné zuby
zuby za bystré oči
oči za mé zdraví
zdraví za velký nos
velký nos za ruce se zbraní
ruce za krutou moc
moc za život
a život za smrt
smrt za věčnost
věčnost za život
život za modrý šál
za ten,
co jsem si zprvu tak moc přál
Autor ratvasilis, 13.07.2009
Přečteno 312x
Tipy 12
Poslední tipující: Džín, Egretta, labuť, Psavec, T-Mac, Gudula, WAYWARD, nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí