Mám ráda...

Mám ráda...

Anotace: ...

Mám ráda pivoňky
Pro jejich vůni krásnou
Mám ráda lidi, co mají o životě
Představu jasnou

Mám ráda bílý sníh
I horké dny na lehátku
Mám ráda smích
O Pretty Woman pohádku

Mám ráda červánky
Co cítím když se na ně dívám
Mám ráda z mraků bochánky
To jak mrtvý Jaksson zpívá

Svého kocoura mám ráda
Vrní mi v klíně
Když mu drbu záda
Nerozhodí mě vtip o blondýně

Mám ráda Clooneyho
Jehož úsměv září jako diamanty
Které jsou pro mě bezcenné
Myšlenky na tebe přistihla jsem in flagranti

Tak proč jen Tebe ne?

I když nejsi hvězda z Holywoodu
Tvůj úsměv líbí se mi víc
Jemu věrná budu, pro mě má
Nevyčíslitelnou cenu bez hranic

Tebe ráda nemám
Odpusť mi to, lituju
Nic s tím brouku nenadělám
Promiň, ale Tebe já miluju…
Autor Gudula, 13.07.2009
Přečteno 225x
Tipy 14
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, Psavec, Radek.oslov.Šafárik, Hloupá Květinka, Mbonita, jedam, labuť, Lady Carmila, tomáš lenoh, ziriant
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to určitě roztál jako vosk.

17.07.2009 11:31:00 | Psavec

v takovém pocitu se kdekdo utopil

16.07.2009 14:43:00 | Radek.oslov.Šafárik

sladkééé :-D no je to slaďoučké ale co naděmáš :-D tip :-)

13.07.2009 12:13:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí