Autor-můj pocit

Autor-můj pocit

Anotace: jsem to já

2.2.2009 21:35

Autor-můj pocit


Snažím se psát
o všem co mě baví
o všem co mám rád

O životě však
píši nejvíc
neboť nejvíc dává
a téže i bere
o láskách našich
a o všem čím procházíme

Však život bez lásky
to není ono
být sám je těžké
i pro samotáře
jako jsem já
vím očem mluvím
miluji
přesto jsem sám
zcela opuštěný

Proč milovat a žít
je tak těžké
proč se musíme stále
obětovat pro jiné
nato odpověď musí si
každý najít sám

Leč přesto jeto úžasné
nýbrž vše co děláme
ňáký důvod a smysl má

Né však vždy jeto úsměvné
i smutek tu své místo má
jako trápení bol a žal

Záleží ale jen na nás
a natom co chcem
co uděláme
co bude dál

Žít je krásné
přesto bych vrazil
do svého srdce dýku rád
a kulkou si hlavu prohnal
zato co jsem udělal
že jsem si dovolil milovat
a temným Andělem se stát
Autor JarekBrnoCz, 13.07.2009
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro lasku se stale musi zit, verit a doufat a s hlavou vzhuru jit!

16.07.2009 20:32:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí