Tituly...

Tituly...

Anotace: stojím jen o jediný

Mám zelené sny,
když v spánek se ponořím.
Své touhy jako dům z karet
jenom tak nezbořím.
Máš ráda tituly,
i já mám jeden.
Však k čemu mi je?
V máj nezměním leden.

Titul už mám,
chtěl bych však jiný mít.
Nechci nic jiného
než s Tebou lásko být.
Vzpomínáš na děti?
Zvlášť na to třetí...?
Já chtěl bych tátou být
Tvých/našich dětí.

10.7.2009
Autor miroslaF, 13.07.2009
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí