ten pravý..

ten pravý..

Anotace: práve som ho našla..

pomaly,
len zľahka ako vánok ktorý veje,
skús ma vziať do náručia..
obím ma..

ja viem,
už je to dávno,
keď cítila som dotyk tvojej dlane..
voňu tvojej voňavky,
ktorú som milovala,
a stále ju cítim na svojom svetri.
(strážim ju,aby z nej ani kusok vone neunikol..)

-je toho veľa,
čo sa tu dá napísať..-

tak pomaly,
len zľahka a tíško,
skús sa dívať zrkadlom očí,
do mojho srdca..

občas je najivné,
no vie milovať úprimne..

tak čítaj prosím po riadkách,čo ti v ňom píšem..

stojí tam len táto veta..

TY SI TEN PRAVÝ!!!!

preto dnes bez pochýb a obáv vyrývam do svojho srdca,

TVOJE MENO!!!!....

a nebojím sa toho..teraz už viem,že to možem napísať..

MILUJEM ŤA
Autor bejbyyyy, 13.07.2009
Přečteno 333x
Tipy 18
Poslední tipující: Labanda, Házté, Hazentla, Juraj Hrom, Isquieasuus, Gudula, labuť, Psavec, Bíša, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st taky vím že je ten praví :-( jen zapomněl na to jaký byl

11.03.2010 03:22:00 | Labanda

st

16.07.2009 02:56:00 | Juraj Hrom

Tak to máš štěstí.

14.07.2009 00:39:00 | Psavec

tak len tíško a pomaly,nech jej nevyplašíš...

13.07.2009 21:17:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí